Kontakta oss

RARA AB

Retzner Arén Rekonstruktion & Arkitektur AB

Besöksadress: Pinan 16, 27491 Skurup

Mobiltelefon: 070 4446309

Email: ejearen@gmail.com

Arkeolog med kulturhistorisk byggfirma. För privatpersoner, muséer och hembygdsföreningar i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Många har anlitat oss genom åren. Skånegårdens halmtak på Skansen täckte vi redan 1976. Efter 40 års arbete i branschen är vår uppfattning att tillfredsställelse är beroende av både förväntningar och resultat. Därför är det inte bara entreprenörens kompetens/erfarenhet som är grunden till nöjda kunder utan också att en konstruktiv dialog har förts på förhand. Detta har vi alltid i åtanke innan vi gör en slutgiltig överenskommelse med våra kunder. All vår halm odlas på egna marker på Romeleåsen i södra Skåne.

På grund av vår miljöpolicy har vi valt att endast använda vass från Sverige eller Östersjön i våra projekt. Vi utför alla sorters kulturhistoriska restaureringar från halmtak, vasstak, torvtak till totalentreprenader. När det gäller halm- /torvtak så ansvarar vi för våra material från frön hela vägen till färdiga tak. Företagets formella namn är RARA AB eller Retznér Arén Rekonstruktion & Arkitektur AB. Om du funderar på att investera i ett stråtak så hjälper vi dig gärna med att göra ett så informerat och hållbart val som möjligt, kontakta oss gärna.